Homepage

Diensten

Particulier

Zakelijk

Contact 

 

Zakelijk

Bij het voeren van een administratie van een eigen zaak komt nogal wat kijken. Het kost veel tijd en is vaak behoorlijk ingewikkeld. Voor u als MKB-ondernemer of ZZP-er is het misschien iets wat u liever uitbesteedt.

Wij begrijpen dat u het liefst met ondernemen bezig wilt zijn. Dat doen wij van administratiekantoor Marian van Dommelen immers ook. Alleen is onze passie het zo optimaal mogelijk verzorgen van administraties, boekhoudingen en andere zaken rondom cijfers. Ieder zijn vak natuurlijk!

Betaalbaar uitbesteden

Onze uurtarieven zijn relatief laag. En wij maken heldere prijsafspraken met u zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Omdat u zelf kiest wat u wel en niet aan ons uitbesteedt, kunt u desgewenst de kosten in de hand houden.

Als u een betrouwbare en betaalbare partner zoekt voor de administratie van uw zaak, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen.

Zakelijke diensten
Administratiekantoor Marian van Dommelen kan onder meer de onderstaande werkzaamheden voor u verrichten.

Salarisadministratie
Het voeren van de salarisadministratie heeft hoge prioriteit omdat u uw personeel graag tevreden houdt. Een juiste en tijdige verwerking van het salaris helpt daarbij. Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

• Maandelijkse salarisstroken
• Maandelijks betaaloverzicht netto lonen
• Maandelijks betaalbestand voor telebankieren
• Maandelijkse journaalpost
• Maandelijkse elektronische aangifte loonheffingen
• Maandelijkse loonopgaven overige uitvoeringsinstellingen
• Jaaropgaven
Jaarwerk ten behoeve van uw financiële administratie

Ook voor andere voorkomende werkzaamheden rondom uw salarisadministratie kunt u bij ons terecht. Zoals bijvoorbeeld voor het maken van pro forma (loonkosten) berekeningen en het voeren van subadministraties zoals pensioen- en ziektekostenverzekeringen.

Aangiften omzetbelasting
Afhankelijk van uw afspraak met de Belastingdienst verzorgen wij uw maand- of kwartaalaangifte. En berekenen wij de jaaraangifte omzetbelasting.

Verwerken boekhouding
Het inboeken van kas, bank, inkoop en verkoop. Kort gezegd het rubriceren en verwerken van alle in- en verkoop zodat u overzicht houdt.

Jaarrekening
Een verplicht onderdeel van de administratie van een eigen zaak. Bij het opstellen van de jaarrekening worden uiteraard alle voor u interessante regelingen meegenomen zoals de startersaftrek en MKB-vrijstelling e.d.

Aangifte inkomstenbelasting
Een overzicht van uw persoonlijke verdiensten waaruit blijkt of u geld moet betalen of terugkrijgt van de Belastingdienst.

Als u een accountantsverklaring nodig heeft, schakelen wij ons netwerk in. Wij werken samen met betrouwbare partners.

 

 

"Ik ben al jaren zeer tevreden over admnistratiekantoor MVD. Marian is gedreven en heel duidelijk in haar uitleg. Voor mij als ondernemer is dat heel belangrijk."

Yvonne Voets
 
Voets Ontspannings & Inspiratiestudio

Administratiekantoor MVD - Imstenrade 16  - 5655 BN - Eindhoven - T. 040-2125106 - M. 06-54755098  info@administratiekantoormvd.nl