Homepage

Diensten

Particulier

Zakelijk

Contact 

 

Particulier

Als particulier krijgt u tegenwoordig steeds vaker te maken met het bureaucratische beleid van de overheid en allerlei uitkerende instanties. Er zijn verschillende formulieren voor het aanvragen van uitkeringen en huur- en zorgtoeslagen. Daarnaast is het aangiftebiljet van de Belastingdienst dat u elk jaar krijgt, er niet duidelijker op geworden.

Kortom: het is een ingewikkelde papierhandel waar u mee te maken heeft. Wij helpen u graag om alles op een rijtje te krijgen en op de juiste manier alles in te dienen.

Werkzaamheden
Voor particulieren verrichten wij onder meer de volgende werkzaamheden:
• Aangiften inkomstenbelasting (met of zonder fiscale partner)
• Voorlopige teruggaven i.v.m. aftrekbare hypotheekrente of heffingskortingen
• Aanvraag huur- en zorgtoeslag
• Aanvraag uitkeringen WW en WIA

Tarieven
Wij werken met vaste, lage tarieven en omdat wij van tevoren heldere prijsafspraken met u maken, weet u waar u aan toe bent. Zo voorkomt u nare verrassingen.

Contact

Als u door de bomen het bos niet meer ziet en hulp nodig heeft bij uw papierwerk, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken wij hoe we u kunnen helpen!

 

 "Wij werken met vaste, lage tarieven en omdat wij van tevoren heldere prijsafspraken met u maken, weet u waar u aan toe bent. Zo voorkomt u nare verrassingen.

Administratiekantoor MVD - Imstenrade 16  - 5655 BN - Eindhoven - T. 040-2125106 - M. 06-54755098  info@administratiekantoormvd.nl