Homepage

Diensten

Particulier

Zakelijk

Contact 

 

Diensten

Als ondernemer heeft u de vrijheid en mogelijkheid om eigen plannen uit te voeren en dromen waar te maken. Veel aspecten van een eigen zaak leveren u dan ook energie op. Maar helaas zijn er ook verplichtingen waar u als ondernemer liever zo min mogelijk mee bezig bent. Die lastig of tijdrovend zijn of gewoon absoluut uw interesse niet kunnen wekken! Zoals bijvoorbeeld uw boekhouding. U bent niet de enige!

Zorg uit handen

Gelukkig kunt u de boekhouding en verdere papierhandel van uw eigen zaak uitbesteden aan administratiekantoor Eindhoven Marian van Dommelen. Wij nemen u de zorg rond uw boekhouding, cijfers en aangiftes graag uit handen zodat u zich volledig kunt bezighouden met uw dienst of product.

Dankzij ruim 20 jaar ervaring in de wereld van de accountancy en boekhouding kennen onze medewerkers het klappen van de zweep. Het team is op de hoogte van de actuele regelgeving en werkt dagelijks voor vele klanten in het MKB en een groot aantal ZZP-ers.

Administratiekantoor Eindhoven Marian van Dommelen staat garant voor een:

Heldere service

• U bepaalt zelf waar u ons voor inschakelt: voor uw hele administratie of voor een deel ervan. De keuze is aan u.
• Wij hanteren lage tarieven die wij van te voren met u bespreken. Geen verrassingen dus: u weet vooraf waar u aan toe bent.
• U krijgt van ons echt niet voor elk wissewasje een extra factuur. Veel accountantskantoren werken op die manier. Wij niet!

Persoonlijke service
• Wij denken met u mee en signaleren zaken die voor u belangrijk zijn.
• Bij ons bent u geen nummer maar een klant. Die wij op een persoonlijke manier door administratieland begeleiden!

Een goede boekhouder verdient zichzelf terug en dat is precies wat wij voor onze klanten doen! Neem gerust contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

"Administratiekantoor MVD is flexibel en ik kan er ook terecht voor andere vragen dan alleen boekhoudkundige. Marian denkt altijd op een prettige manier met me mee en geeft eerlijk haar mening. Ik hoop dan ook nog lang zaken met haar te doen en beveel haar van harte aan!"

Jennie de Wit

Rij-flex

Administratiekantoor MVD - Imstenrade 16  - 5655 BN - Eindhoven - T. 040-2125106 - M. 06-54755098  info@administratiekantoormvd.nl